BOTOX behandling

Om botox – også kjent som Botulinum Toxin Type A

Botox er navnet på det mest kjente produktet som inneholder stoffet Botulinum Toxin Type A, som stammer fra bakterien Clostridium Botulinum. Stoffet har blitt brukt i over 25 år til behandling av muskelspasmer hos voksne og barn.

Bestil time online -eller ring 22 50 50 60

I senere tid har det imidlertid også blitt brukt til behandling av ansiktsrynker. Stoffet hindrer musklene i å trekke seg sammen, noe som fører til at den overliggende huden glattes ut. Botox og andre lignende produkter er spesielt utviklet for behandling av rynker og linjer i ansiktet – spesielt i øvre del av ansiktet. Mindre rynker i nedre del av ansiktet, for eksempel rynker rundt munnen og rynker på halsen, kan også behandles, men ekstra forsiktighet må utvises ved behandling av disse områdene.

Vistabel - Botulinum Toxin Type A
Azzalure - Botulinum Toxin Type A

Det beste resultatet

Du kan oppnå et riktig bra resultat ved regelmessig pleie av huden.

Hvis du samtidig følger rådene du får hos CLINIQUE NOIR, kan du oppnå et optimalt resultat for huden.

Vi har et stort utvalg av skjønnhetsprodukter, som bygger på mange års forskning. På denne måten kan du sikre at du oppnår det aller beste resultatet.

Vi har den nødvendige erfaringen til å velge produktene som passer akkurat deg og din hudtype.

Botox priser

Prisene er per behandling.

BEHANDLINGSOMRÅDE

1. område

2. område

Rynker i pannen

2.500 NOK

1.400 NOK

Mellom øyebrynene (sinnarynke)

2.500 NOK

1.400 NOK

Smilerynker / kråketær

2.500 NOK

1.400 NOK

Nese sider (kaninrynker)

700 NOK

550 NOK

Øyebrynsløft

1.400 NOK

900 NOK

Lepperynker

1.400 NOK

550 NOK

Munnviker

700 NOK

550 NOK

Halsrynker

2.700 NOK

1.600 NOK

Kjeve

2.700 NOK

1.400 NOK

Haka

1.400 NOK

550 NOK

Gummy smile

1.400 NOK

900 NOK

Hodepine / migrene

Från 2.500 NOK

Svettebehandling i armhulene

8.000 NOK

Merk at behandling av første og andre området utføres i samme Botox-behandling.

Hos CLINIQUE NOIR bruker vi produktene Vistabel og Azzalure til våre Botox-behandlinger. Begge produktene inneholder stoffet Botulinumtoxin Type A, som er egnet for hudforyngende behandlinger da det reduserer og glatter ut rynker samt utsetter aldringsprosessen.

Konsultasjon

Pris

m/ lege

900 NOK

m/ sygepleier

GRATIS

Konsultasjon hos sykepleier er gratis.

Hvis du foretrekker konsultasjon hos vår lege, er prisen 900 NOK.

         

Skjønnhetsklinikken er elegant, flott og lys, og man bli alltid tatt vel imot av det sjarmerende personalet. Jeg har vært der 3 ganger nå og har vært fornøyd hver gang med både botox og fillere.

Behandlingene ble utført av Maya, som er kosmetisk sykepleier. Hun vet hva hun driver med, samtidig som hun er lydhør for mine ønsker. Det føles som om hun virkelig ønsker at man skal være fornøyd når man går derfra.

Jeg vil virkelig anbefale CLINIQUE NOIR – og også Maya.

Carina Knudsen

Konsultasjon

Konsultasjonen er skal gi en indikasjon på om behandlingen pasienten ønsker, er egnet for pasienten samt hvilke resultater som forventes.

En konsultasjon er påkrevd i henhold til svensk lovgivning, men kan utføres på samme tidspunkt som en planlagt behandling. Konsultasjonen kan også gis på et annet tidspunkt enn den planlagte behandlingen. Dette anbefales dersom det er første gang du skal ta en behandling. Vi anbefaler likevel alltid at du tenker godt gjennom beslutningen om behandling før vi utfører den.

Bestill en konsultasjon for reduksjon av rynker eller hvis du ønsker å få frisk og vakker hud.

Etterkontroll

Vi anbefaler alltid at man kommer til etterkontroll rundt 14 dager etter behandlingen. Våre sykepleiere kvalitetssikrer og evaluerer resultatet sammen med deg, noe som gir deg optimal trygget og kvalitetssikring.

Bli kontaktet?

Fyll ut dette skjemaet dersom du har spørsmål angående behandlinger med botox eller vil bestille konsultasjon eller behandling.

Hva vil du behandle?

Klarna

Delbetaling

Som den første klinikken i Norge kan CLINIQUE NOIR tilby kundene å betale med Klarna. Det eneste du trenger, er telefonen din, og det er ikke nødvendig å vente med kjøpet eller søke om kreditt.

Du kan velge å betale senere eller dele opp betalingen neste gang du vil ha utført en behandling eller kjøpe produkter.