Fettfrysing

Effektiv fettreduksjon – uten kirurgi.

Fettfrysing har vært utrolig populært i USA i over ti år og er nå også tilgjengelig hos CLINIQUE NOIR.

Bestil time online -eller ring 22 50 50 60

Fettfrysing, eller coolsculpting, er en svært populær behandling fordi det er mulig å forme kroppen på en kontrollert måte. I motsetning til tradisjonelle vektreduksjonsmetoder kan fettfrysing faktisk redusere fettansamlingen på et bestemt område. Det kan for eksempel være at man liker hoftene sine godt, men ikke er like begeistret for magen. Kanskje du spiser sunt og trener mye, uten at du klarer å bli kvitt den lille kulen på magen, eller de såkalte «håndtakene»?

Kontrollert reduksjon av gjenstridige fettansamlinger – uten kirurgi.

Med fettfrysing er det mulig å behandle kun de områdene av kroppen du ikke er fornøyd med. Metoden gjør det nemlig mulig å “skulptere” kroppen slik du selv ønsker.

Du kan oppnå opptil 30 % fettreduksjon per behandling i det behandlede området.

Spørsmål/svar

Fettfrysning områder

Fettfrysing priser

Prisene er per behandling. Første og andre området utføres i samme behandling.

BEHANDLINGSOMRÅDE

Første håndtak/område

Andre håndtak/område

Innside av arm (grevinneheng) (1)

3.499 NOK

2.099 NOK

Mannebryster (2)

3.499 NOK

2.099 NOK

Øvre rygg (3)

3.499 NOK

2.099 NOK

Ved BH-stroppen (11)

3.499 NOK

2.099 NOK

Bak armhulen (12)

3.499 NOK

2.099 NOK

Nedre rygg (6)

3.499 NOK

2.099 NOK

Øvre mage (14)

3.499 NOK

2.099 NOK

Nedre mage (4)

3.499 NOK

2.099 NOK

Flanke (kjærlighetshåndtak / dansehåndtak) (5)

3.499 NOK

2.099 NOK

Rumpeballer (13)

3.499 NOK

2.099 NOK

Innside lår (7)

3.499 NOK

2.099 NOK

Utside lår (8)

3.499 NOK

2.099 NOK

Bakside lår (9)

3.499 NOK

2.099 NOK

Innside knær (10)

3.499 NOK

2.099 NOK

Forklaring på “håndtak/område“:

1 håndtak/område er f.eks. øverst eller under navlen.
2 håndtak/områder er f.eks. venstre og høyre “kjærlighetshåndtak”.

På grunn av behandlingens varighet, vil et depositum på 500 NOK bli betalt ved bestilling, som vil bli kompensert av behandlingsgebyret etter ferdigstillelse av behandlingen. Ved fravær eller avbestilling senere enn 24 timer før behandlingen, vil depositumet ikke bli refundert.

Vi behandler maksimalt 3 områder per behandling eller maksimalt 6 håndtak per behandling.

Effekten er opptil 30 % fettreduksjon per behandling. Det må gå minst 4 uker før behandlingen kan gjentas. Maksimalt 3 behandlinger kan utføres på samme område. Intervallet mellom hver behandling, samt antall behandlinger, vurderes av vårt personale og tilpasses hver enkelt pasient.

Konsultasjon

Pris

m/ lege

900 NOK

m/ sygepleier eller hudterapeut

*GRATIS

Konsultasjon hos sykepleier eller hudterapeut er gratis.

Hvis du foretrekker konsultasjon hos vår lege, er prisen 900 NOK.

Før/Efter - Fettfrysing
Før/Efter - Fettfrysing

 • CLATUU 360 Front
 • CLATUU 360 Back
 • CLATUU logo

Vi har lenge sett etter markedets beste utstyr, og vi har valgt å bruke CLATUU 360. Denne patenterte teknologien sikrer at pasienten ikke får forfrysninger under behandlingen, slik at kundeopplevelsen optimaliseres og det aller beste resultatet oppnås.

Spørsmål/svar

         

Jeg har fått utført behandlinger hos CLINIQUE NOIR i mange år, og jeg er svært fornøyd med resultatet. Jeg vil helt klart anbefale dette stedet til andre.

Maya er alltid meget oppmerksom, og er det noe jeg ikke er fornøyd med, så retter hun det bare. Mottagelsen på klinikken er varm, og resepsjonisten Josefine er alltid hyggelig og imøtekommende og tar seg alltid tid til å slå av en prat – det er så koselig.

Maya er utrolig hyggelig, og jeg føler alltid at jeg blir godt tatt imot når jeg kommer til klinikken. Jeg kan ikke tenke meg å ta behandlingene et annet sted.

Louise Elisabeth Coulthard

Konsultasjon

Fettfrysing hos CLINIQUE NOIR starter alltid med en konsultasjon hos en av de profesjonelle behandlerne. Under konsultasjonen snakker vi om dine ønsker, vurderer behandlingsområdene og gir deg råd om hvilke muligheter som finnes for deg. Du vil få både skiftelig og muntlig informasjon om behandlingen, i tillegg til svar på alle spørsmål du måtte ha.

Behandlingen

Vi starter med å måle og veie deg, i tillegg til at vi tar før-bilder. Disse dokumenteres i journalen din.

Selve behandlingen starter med at du setter/legger deg til rette i stolen/på benken og deretter tilkobles maskinen. De neste 40 minuttene kan du bruke til å surfe på nettet, lese en bok eller rett og slett slappe av. Når tiden er omme, blir maskinen koblet fra. Behandlingen avsluttes med en lett massasje av det behandlede området, noe som kan bidra til å forbedre behandlingsresultatet. Behandlingen tar til sammen rundt 60 minutter.

Etterkontroll

Etterkontrollen er obligatorisk, og den gjøres rundt 12 uker etter behandlingen. Her vil du og vår sykepleier/kosmetolog snakke sammen og vurdere resultatene. Du blir målt og veid, og det tas etter-bilder.

Husk at du bør massere det behandlede området hver gang du tar et bad i løpet av de fire første ukene etter behandlingen (gjerne lenger). På denne måten økes blodgjennomstrømningen, noe som kan bidra til at du oppnår større effekt av behandlingen.

Bli kontaktet?

Fyll ut skjemaet dersom du har spørsmål om fettfrysing eller vil bestille en konsultasjon.

Velg ønsket behandling?

Klarna

Delbetaling

Som den første klinikken i Norge kan CLINIQUE NOIR tilby kundene å betale med Klarna. Det eneste du trenger, er telefonen din, og det er ikke nødvendig å vente med kjøpet eller søke om kreditt.

Du kan velge å betale senere eller dele opp betalingen neste gang du vil ha utført en behandling eller kjøpe produkter.

Spørsmål og svar

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene fra pasienter angående fettfrysing, også kalt Coolsculpting, inkludert effekten osv.

1.

Hvordan fungerer det?

Under fettfrysing plasseres en applikator på det ønskede behandlingsområdet. Applikatoren bruker vakuum til å suge seg fast på huden og kjøler ned hud og fettvev til ca. -9 grader i 40 minutter. Fettcellene tåler ikke denne typen nedkjøling, og de går i stykker. De ødelagte fettcellene skilles ut av kroppen på normal måte sammen med andre avfallsstoffer gjennom lymfe- og karsystemet eller inngår i kroppens normale forbrenning og energiforbruk.

2.

Hvor stor effekt kan man forvente?

Fungerer fettfrysing?

Du kan forvente en fettreduksjon på 15–30 % på det behandlede området.

3.

Er virkningen varig?

Ja! Ødelagte fettceller kan ikke gjendannes. Når fettcellene først er ødelagte og utskilt av kroppen, kan de ikke komme tilbake. Du vil derfor ha permanent færre fettceller på det behandlede området.

Hvis du på et eller annet tidspunkt etter behandlingen skulle komme til å legge på deg, legger du naturligvis også på deg på det behandlede området. Dette skyldes at de gjenværende fettcellene på det behandlede området, på samme måte som alle andre fettceller i kroppen, kan bli større. Du vil imidlertid ha en varig reduksjon i antall fettceller sammenlignet med før behandlingen, og vektøkningen blir derfor ikke like stor.

4.

Når kan man se resultater?

Du kan se resultater allerede etter to uker. Det tar imidlertid opptil 12 uker før du kan se det fulle resultatet.

5.

Kan man behandle flere steder samtidig?

I prinsippet kan hele kroppen behandles med CLATUU 360 på samme dag.

Hos CLINIQUE NOIR anbefaler vi derimot at kun 3 områder (for eksempel mage, lår og innside av knær) behandles samtidig med Coolsculpting.

Dette anbefaler vi for å være helt sikre på at kroppen rekker å skille ut og forbrenne fettcellene

6.

Hvor ofte kan man få utført behandling?

Det skal gå minst 4 uker, og i enkelte tilfeller opptil 12 uker, fra et område er behandlet, og til det kan behandles igjen. Antallet behandlinger vil avhenge av fettmengden og naturligvis også målene man har. Enkelt sagt kan vi si at jo mer fett, desto flere behandlinger. Den første behandlingen vil være den mest effektive, og de fleste er tilfredse med resultatene etter 2–3 behandlinger.

7.

Er det bivirkninger?

Kan man få bivirkninger av fettfrysing?

Gir fettfrysing bivirkninger?

Bivirkningene er få og små.

Under selve behandlingen kan man merke et svakt ubehag på behandlingsområdet på grunn av nedkjøling og vakuum. Videre kan det settes merker på huden fra apparatet, nesten som når man har på seg for stramme klær.

Huden kan også i enkelte tilfeller få blåmerker der apparatet har vært, siden apparatet bruker vakuum til å festes på huden. Denne type merker blir stort sett borte etter en ukes tid.

Enkelte kan også oppleve rødhet, ømhet, svake smerter eller at det behandlede området nærmest “sover” etter behandlingen. Eventuelle smerter kan behandles med Panodil, og berøringssansen normaliseres vanligvis etter 3–6 uker.

8.

Hvem er behandlingen IKKE egnet for?

 • Ved ødemer i kroppen
 • Nedsatt nyre- og leverfunksjon
 • Hvis utrensningssystemet ditt ikke fungerer optimalt
 • Dårlig hjerte
 • Personer med svært lite fett eller mye løs hud
 • Gravide og ammende
 • Personer som tar blodfortynnende medisin
 • Personer med kuldeallergi
 • Personer med kraftig overvekt (dårligere effekt)

9.

Hvem utfører fettfrysing?

Alle som utfører fettfrysing på pasientene våre, er utdannende hudterapeuter, sykepleiere eller leger. Alle våre behandlere er spesialutdannet innen denne behandlingsteknikken, og vi bruker utelukkende markedets beste utstyr.

Trenger du hjelp?

Vi håper du fant svarene på spørsmålene dine i guiden for fettfrysing. Skulle du imidlertid ha flere spørsmål som ikke besvares her, må du gjerne ta kontakt med oss.