Laserbehandling

Sikker og trygg behandling med laser

Laser er en populær behandlingsform som brukes til mange forskjellige områder, blant annet hårfjerning, sprengte blodkar, arr, akne, rynker, strekkmerker med mer. En av grunnene til at laserbehandlinger er så populært, er at behandlingsteknikken er komfortabel, nesten smertefri samt effektiv.

Har du spørsmål?

Faglig utdannet personale

Hos CLINIQUE NOIR er du i trygge og erfarne hender. Klinikken er godkjent av svenske Socialstyrelsen, og alle laserbehandlinger blir utført av spesialutdannet, klinisk personale.

Karim er ansvarlig lege for behandlingene som utføres med laser.

Karim
Ansvarlig lege

Maya
Co-founder, sykepleier

40 % rabatt på 2. området

Hvis du kombinerer flere typer laserbehandlinger eller ulike områder under samme behandling, betaler du full pris for første behandling og får 40 % rabatt på det andre området som behandles.

         

Jeg har fått utført behandlinger på CLINIQUE NOIR i København i mange år. Jeg er meget fornøyd med resultatene og vil derfor gjerne anbefale stedet til andre.

Maya er svært hyggelig, og hun lytter virkelig til mine ønsker. I tillegg er hun svært omtenksom og snill, og jeg føler meg alltid velkommen når jeg skal ha behandling.

De ansatte er både hyggelige og kunnskapsrike. Jeg kan derfor ikke tenke meg å gå til behandling andre steder, og jeg vil gjerne anbefale CLINIQUE NOIR til andre

Louise Elisabeth Coulthard

Multifunktionel IPL SHR Laser

Moderne utstyr av høy kvalitet

Vi bruker bare nytt og moderne utstyr til våre laserbehandlinger. Teknologien som brukes er IPL-, DIODE– og YAG-laser, som bare utføres av faglig utdannet personale. Det er kun leger og sykepleiere som utfører disse behandlingene, med unntak av tatoveringer og Carbon Peeling, som vår  hudterapeut utfører.