Permanent hårfjerning

Fjern uønsket hårvekst permanent med IPL- og DIODE-laser.

Er du lei av barberhøvler, eller synes du voksing gjør vondt? Hårfjerning med laser kan være løsningen på mange problemer.

Bestil time online -eller ring 22 50 50 60

Hårfjerning med laser er en veldig populær behandling. Og hvem kunne vel ikke tenke seg å bli kvitt uønsket hårvekst for godt? Fordelene med hårfjerning med laser er blant annet at resultatet er varig og behandlingen forholdsvis smertefri.

Slik fungerer det

Hårfjerning med laser er en forholdsvis smertefri behandling som fungerer ved at lyset fra laseren trenger inn og fanger pigmentet (fargen) i hårsekken og dreper hårsekken. Det er mulig å behandle både lyse og mørke hårstrå. De lyse hårene krever imidlertid flere behandlinger, siden det er vanskeligere for laseren å fange hår med lite pigment.

For et optimalt resultat må man forvente en behandlingskur bestående av flere behandlinger med 4–5 ukers mellomrom.

Merk at selv om denne typen behandling kalles for “permanent hårfjerning“, så varer resultatet i omtrent 1 år før ny hårvekst vokser frem. Ønsker du et mer varig resultat, bør du derfor ta 1–2 behandlinger med 12 måneders mellomrom.

Moderne utstyr av høy kvalitet

Vi bruker bare nytt og moderne utstyr til våre laserbehandlinger. Teknologien som brukes, er IPL– og DIODE-laser, og behandlingene utføres kun av faglig utdannet personal, våre spesialutdannede leger eller sykepleiere.

Behandling av lyse hår med laser

Behandlingen fungerer ved at laserens lys opptas av hårets pigment. Dette gjør det lettere å behandle mørke hår. Våre nye lasermaskiner arbeider i mange ulike bølgelengder, og derfor kan vi også behandle lyse hår, selv om dette er mer tidskrevende.

Priser

Prisene er per. behandling og 6-12 behandlinger bør forventes før håret er helt borte.

Område

Pris

Bikini

700 NOK

Utvidet bikini

900 NOK

Tanga

1.000 NOK

Brasiliansk

1.200 NOK

Rumpe

1.100 NOK

Mellom rumpen

700 NOK

Armhuler

500 NOK

Legger

1.950 NOK

Lår

2.100 NOK

Bakside av lår

1.100 NOK

Helt ben

3.450 NOK

Hel arm

1.900 NOK

Halv arm

1.100 NOK

Hender eller føtter

600 NOK

Rygg

2.000 NOK

Halv rygg (øvre/nedre del)

1.200 NOK

Rygg + skuldre

2.100 NOK

Bryst + skuldre

2.200 NOK

Nakke

500 NOK

Skuldre

900 NOK

Bryst

1.100 NOK

Brystvorter

500 NOK

Mage

1.000 NOK

Navlen og ned til bikinikanten

500 NOK

Korsrygg

500 NOK

Ansikt

1.050 NOK

Mellom øyebryn

500 NOK

Kinn

600 NOK

Overleppe

500 NOK

Hake

600 NOK

Hake + overleppe

800 NOK

Skjegg

1.500 NOK

Hals

600 NOK

Brasiliansk + armhuler

1.500 NOK

Panne

700 NOK

Mengderabatt: Hvis du skal behandle flere områder under den samme behandlingen, betaler du full pris for det dyreste området og deretter får du 40 % rabatt på de andre områdene

Forklaring av områdene:

Lille område” omfatter Mellom øyebryn, Overleppe, Hake, Hals, Nakke, Armhuler, Brystvorter, Korsrygg eller Navlen og ned til bikinikanten.

Mellomstort område” omfatter Ansigt, Halv rygg (øvre/nedre del), Bryst+skuldre, Mage, Bikini, Tanga, Brasiliansk, Baller eller Panne.

Stort område” omfatter Rygg+skuldre, Lår eller Legger.

Konsultation

m/ lege

900 NOK

m/ sykepleier

GRATIS

Alltid gratis konsultasjon hos sykepleier.

Ønsker du konsultasjon hos lege, er prisen 900 NOK.

         

Jeg har fått utført behandlinger på CLINIQUE NOIR i København i mange år. Jeg er meget fornøyd med resultatene og vil derfor gjerne anbefale stedet til andre.

Maya er svært hyggelig, og hun lytter virkelig til mine ønsker. I tillegg er hun svært omtenksom og snill, og jeg føler meg alltid velkommen når jeg skal ha behandling.

De ansatte er både hyggelige og kunnskapsrike. Jeg kan derfor ikke tenke meg å gå til behandling andre steder, og jeg vil gjerne anbefale CLINIQUE NOIR til andre

Louise Elisabeth Coulthard

Konsultasjon

Før selve behandlingen må du komme til en forundersøkelse. Her må du fylle ut et helseskjema, og du får skriftlig informasjon om behandlingen. Under konsultasjonen blir helsen din, og eventuell medisinering, evaluert. Vi går gjennom den skriftlige informasjonen og svarer på spørsmål fra deg. Vi anbefaler at du tar med en bekjent eller venn til konsultasjonen. Er du for eksempel gravid eller ammer, kan du ikke få behandling.

Behandlingen kan utføres etter konsultasjonen, men vi anbefaler imidlertid at du tenker deg om et par dager før utførelse av en kosmetisk behandling. Konsultasjonen gjennomføres for at vi skal få et bilde av hva du ønsker, og finne det beste behandlingsalternativet for deg.

Bestill en GRATIS* konsultasjon i dag.

Før laserbehandlingen

Du bør unngå soleksponering i rundt en måned før behandlingen. Du skal også unngå bruk av selvbruningsprodukter før behandlingen. Hvis huden er solbrent, vil nemlig laserbehandlingen være mindre effektiv.

Dersom du tar voksbehandlinger, må den siste behandlingen gjøres innen 6 uker før den første laserbehandlingen. Du skal heller ikke trekke ut hår eller bruke hårfjerningskremer som fjerner håret ned til roten, siden det skal være så mange hårsekker som mulig å fjerne under laserbehandlingen.

Behandlingsområdet skal være nybarbert, slik at hårene ikke blokkerer for lyset.

Vi kan dessverre ikke tilby laserbehandlinger for gravide eller ammende.

Nye pasienter må ha konsultasjon hos vår sykepleier før behandling.

Etter behandlingen

Lyset som brukes ved laserbehandlinger er ikke skadelig, og det profesjonelle systemet sørger for at lyset blir riktig filtrert. Du kan imidlertid komme til å merke lett rødhet, ømhet og litt hovenhet, som forsvinner 1–7 dager etter behandling.

Det behandlede området skal ikke utsettes for sol i 4 uker etter en behandling, og du må også bruke solfaktor 50 etter behandlingen.

Bli kontaktet?

Fyll ut skjemaet dersom du har spørsmål om laserbehandlinger eller ønsker å bestille en konsultasjon.

Hva slags hårtype har du?

Klarna

Delbetaling

Som den første klinikken i Sverige kan CLINIQUE NOIR tilby kundene å betale med Klarna. Det eneste du trenger, er telefonen din, og det er ikke nødvendig å vente med kjøpet eller søke om kreditt.

Du kan velge å betale senere eller dele opp betalingen neste gang du vil ha utført en behandling eller kjøpe produkter.